Nädala pilt: 28.nädal 2023



31-aastane briti laulja ja laulukirjutaja Sam Smith oli Riias Lucavsala saarel toimuva Positivus 2023 festivali peaesineja.

Laulja esitas Gloria the Tour raames koos bändiga 22 lugu oma neljandalt stuudioalbumilt Gloria (2023). Hoolika koreograafiaga kontsert koosnes kolmest osast: "LOVE," "Beauty" ja "SEX". See oli Euroopa turnee viimane kontsert ning juba paari nädala pärast hakatakse Põhja-Ameerikas tuuritama.

Positivus toimus aastatel 2007-2019 Eesti piiri ääres Salacgrîvas, aga pärast koroonaajal ära jäänud kahte korda toimus kontsert juba teist korda pealinnas Riias. Festival positsioneeris ennast edukalt linnafestivalina ning suur rõhk on pandud maailmaklassi hip-hop artistide kohale meelitamisele.

Möödunud aastal olid kohal ASAP Rocky ja Megan Thee Stallion. Sel korral esinesid hetkel kuumim hip hop lugude produtsent Metro Boomin, Ameerika räppar JID, Atlanta hip hop duo EarthGang ja Los Angelasest pärit R&B/pop grupp Emotional Oranges.

Allstarz.ee meeskonnal on rõõm koha peal oma kaasmaalastega suheldes tõdeda, et üha enam eestlasi (taas-) avastab selle festivali enda jaoks.