Nädala pilt: 35.nädal 2023



Tartu punkbänd Puberteet tuli lagedale värske muusikavideoga loole „Batuut“, mis pärineb ansambli sellesuviselt albumilt „Liks Laks Lita“.

Meeleolukas video on üles võetud Rockphoto Studios. Video autori Kerstin Tälli sõnul oli video salvestamise protsess küll väsitav, kuid koostöö bändiga sujus sellest hoolimata libedalt ja lõbusalt ning lõpptulemus täitis kõik ootused.

Laulu autor Kaspar Kull kommenteerib pala aga nii: „“Batuut” sündis alguses vaid tiitlina, sest minu meelest oli tegu väga naljaka sõnaga! Ühel kordusõppusel tekkis põllul aga aega ja püüdsin oma emotsioone paberile panna ning selle sõnaga siduda. Muusikaline osa oli mul valmis juba enne minekut ja kui tsiviili tagasi jõudsin, olidki sõnad olemas. Inspiratsiooni muusika jaoks sain The Buzzcocks-i loolt “Ever Fallen In Love” - tahtsin ka sellise loo teha, millel kohe alguses oleks kitarril mingi 'hook' enne kui laul sisse tuleb. Sõnade jaoks lõin narratiivi armuvalust. Meie kitarrist Franz voolis soolo ja muu on ajalugu!”

Vaata lustakat videot: