20.märtsil tähistatakse Alexela kontserdimajas Édith Piafi 110. sünniaastapäeva

20.märtsil tähistatakse Alexela kontserdimajas Édith Piafi 110. sünniaastapäeva

Uudise lisaja:
Tõnu - tonu@allstarz.ee 29.08.2024 - 10:42

Prantsuse rahvusliku ikooni Édith Piafi elulugu jutustav kontsertetendus “Piaf! The Show” tähistab kontserttuuriga laulja 110. sünniaastapäeva. Kontsertetendus lavastub Alexela kontserdimajas 20. märtsil.

Üle 1000 etendusega rohkem kui 50 riigis ning kokku miljoni külastajaga on “Piaf! The Show” üks edukamaid prantsuse etendusi, mis võlub pealtvaatajaid üle maailma. Läbi Édith Piafi kuulsate lugude ja lavalise vaatemängu viib kontsertetendus vaataja nii Montmartre’i tänavatele kui ka Pariisi legendaarsesse Olympia kontserdisaali.

“Välismaise üldsuse silmis on Prantsusmaa Pariis, Pariis on Montmartre ja Montmartre on Édith Piaf!” selgitab kontsertetenduse idee autor, režissöör ja produtsent Gil Marsalla. Kahes vaatuses etendus jutustab Pariisi lauljatari loo vaesusest tähesärasse läbi unustamatute laulude ja neid täiendavate visuaalide, mis taaselustavad tolleaegse Pariisi olustiku.

Piafi laule esitab kontserdil rahvusvaheliselt tunnustatud laulja Nathalie Lermitte. “Olles suurepärane laulja ja näitleja, ei imiteeri Lermitte Piafi, vaid muutub laval Piafiks!” iseloomustas kontsertetenduse peaosalist legendaarne prantsuse näitleja Alain Delon.

2025. aasta märgib Pariisi varblaseks kutsutud Édith Piafi 110. sünniaastapäeva täitumist. Édith Piaf (1915-1963) oli üks 20. sajandi meeldejäävamaid hääli, kelle kuulsamate lugude hulka kuuluvad "La vie en rose", "Milord", "Non, je ne regrette rien", "L'Accordéoniste", "Padam, Padam ...", "La Foule" ja "Hymne à l'amour", mida esitas ülivõimsas ettekandes ka Celin Dion 2024. aasta Pariisi Olümpiamängude avatseremoonial.

Piletid “Piaf! The Show” kontserdile on müügis Piletilevi müügikohtades.

Kontserti korraldab ELC Promotion OÜ

ELC Promotion koduleht: https://elcomandante.ee
Musaklubi Facebook: https://www.facebook.com/musaklubi
Musaklubi Instagram: https://www.instagram.com/musaklubi/