9. novembril esineb Paavli Kultuurivabrikus elektroonilise muusika produtsent Hudson Mohawke

9. novembril esineb Paavli Kultuurivabrikus elektroonilise muusika produtsent Hudson Mohawke

Uudise lisaja:
Tõnu - tonu@allstarz.ee 04.09.2024 - 13:50

9. novembril esineb Tallinnas, Paavli Kultuurivabrikus, Ðotimaa päritolu elektroonilise muusika produtsent Hudson Mohawke, kes on mh teinud koostööd nii A$AP Rocky, Kanye West’i, Lil Wayne’i, Pusha T ja Charli XCXiga.

Hudson Mohawke (tegeliku nimega Ross Birchard) alustas oma muusiku teekonda 2006. aastal ja tõusis kiiresti elektroonilise muusika maailma tippu nii oma sooloprojektide kui ka maailmanimedele produtseeritud biitidega. Tema teekonna üks olulisemaid verstaposte oli koostöö Lunice'iga projekti TNGHT raames, mis raputas 2010. aastate alguses elektroonilise muusika maailma ning tõi trap-muusika underground'ist peavoolu. Sellised lood nagu "Higher Ground" ja "Goooo" mängisid igal festivalil ülemaailmselt ja mõjutasid tervet põlvkonda produtsente.

Hudson Mohawke ei ole aga piirdunud vaid ühe þanriga nagu ilmestab tema viimane album Cry Sugar (2022), mis on saanud kriitikute kiituse osaliseks tänu oma kontseptuaalsele ülesehitusele ja võimele ühendada erinevaid muusikalisi maailmu. See album näitab selgelt Hudsoni jätkuvat soovi lükata piire ja eksperimenteerida uute helidega.

Viimastel aastatel on Hudson Mohawke jätkanud koostööd selliste artistidega nagu Tiga ja Nikki Nair, tuues tantsumuusikasse uutmoodi sügavust ja omapära. DJ-na on ta endiselt hindamatu talent, esinedes maailma suurimatel festivalidel, nagu Primavera Sound ja Dekmantel, ning esinedes koos laval teiste maailmanimedega nagu VTSS.

Hudson Mohawke kõrval astuvad üles ka Red Bull Music Academy vilistlane Metabora ja peosarja Net Cafe kaasasutaja White Gloss.

Piletid müügil Fientas: https://fienta.com/et/hudsonmohawke

Üritus Facebookis: https://www.facebook.com/events/8124279674330926/