22. novembril esineb Tallinna ööklubis Helitehas saksa dj duo Cosmic Gate

22. novembril esineb Tallinna ööklubis Helitehas saksa dj duo Cosmic Gate

Uudise lisaja:
Tõnu - tonu@allstarz.ee 10.09.2024 - 13:43

Saksamaa elektroonilise muusika legendaarne duo Cosmic Gate on tuntud oma erakordse muusikalise loomingu ja tähelepanuväärsete live-esituste poolest. Duo esineb Tallinnas reedel, 22. novembril. See üritus on nende ainus etteaste Baltikumis sel aastal ja nad lubavad unustamatut ööd elektroonilise tantsumuusika fännidele.

Claus Terhoeven ja Stefan Bossems teekond algas 1990ndate lõpus juhuslikust kohtumisest Kölnis, mis viis nad Saksamaa kõige tuntuma elektroonilise muusika duo staatusesse. Nad on saavutanud tähelepanuväärse karjääri tantsumuusika maailmas, mida kroonib nende ikooniline pala nimega “Exploration of Space”, mis on Spotify’s kogunud üle 40 miljoni kuulamise.

Cosmic Gate on esinenud suurematel festivalidel üle maailma, sealhulgas Tomorrowland, Electric Daisy Carnival, Ultra Music Festival, Creamfields jne. Maailma suurimate festivalide lavadele on viinud neid nende erakordne panus tantsumuusika maailma.

Lisaks oma live-esitustele on Cosmic Gate pälvinud tähelepanu ka Grammy nominatsiooni eest parima remix’i kategoorias Gabrieli ja Dresdeni loole “Only Road”. Nende viimane album “MOSAIIK” on pälvinud kriitikutelt kiitust ning laiendanud nende publikut veelgi. Sellised palad nagu “Blame” ja “Nothing To Hide” on muutunud oluliseks voogedastuse hittideks. Duo on viimase paari aasta jooksul tuuritanud üle maailma, viies oma ainulaadse heli enam kui 20 riiki, kokku üle 60 esinemisega ainuüksi aastal 2023.

Eesti ja Baltikumi fännide jaoks on see ainulaadne võimalus kogeda Cosmic Gate’i live-etteastet Tallinna ööklubis Helitehas. Piletid 22. novembri üritusele on müügil alates Gateme platvormil.

https://gateme.com/helitehas/100579-cosmic-gate-dj-set-helitehas-tallinn-22-november/