The Prodigy megashow toimub 17. augustil Tallinna Lauluväljakul



Uudise lisaja:
Tõnu - tonu@allstarz.ee 10.04.2024 - 20:36

Üks kõigi aegade edukamaid elektroonilise muusika bände rõõmustab taas oma fänne. Esimest korda pärast 2018. aastat on The Prodigy kuulutanud välja suure kontserdi, mis toimub 17. augustil Tallinna Lauluväljakul.

Tegemist on esimese kontserdiga Eestis ilma nende venna, ikoonilise Keith Flintita. Liam Howlett ja Maxim naasevad lavale uue tõeliselt võimsa showga.

The Prodigy albumid lõid lõhki kõikvõimalikud maailma edetabelid, võitsid neile miljonilise fänniarmee ning nende live-esinemised said paljude reiviürituste eeskujuks.

Nüüd on Eesti fännid lõpuks jõudnud ära oodata aja, mil bänd taas nende pealinna pöörase tule toob. Tallinna Lauluväljak on ainulaadne koht, kus saab korraldada Tallinna ja kogu riigi ajaloo ühe suurima reivi.

Liam Howlett ütles nii: „See on üleskutse The Prodigy rahvale. Tuleme teie juurde tagasi ainsal viisil, mida oskame: täie jõuga ja mõlemast torust korraga.“

Mitte kõik The Prodigy liikmetest pole enam meie seas, seega on Liam Howletti ja tema pundi live-esinemised nüüd avalik elujaatus. Niisiis, kohtume 17. augustil Tallinna Lauluväljakul, et näha live'is kõige sensatsioonilisemat bändi, kes Eestis kunagi esinenud on.

Pange täiega! Elu on liiga lühike, et paigal istuda.