Nädala pilt: 02.nädal 2024

Kerli

Eesti audiovisuaalkunstnik Kerli esitleb käesoleva aasta alguses oma karjääri seni kõige ambitsioonikamat projekti "OVERSOUL" ning andis reedel välja uue loo "Alchemise". Kokku on oodata viit uut lugu ja nende juurde kuuluvaid enneolematuid muusikavideosid.

Uus singel "Alchemise" avab ukse Kerli uude audiovisuaalsesse maailma, mis rullub lahti kogu 2024. aasta vältel. Juba paari tunni jooksul pärast avaldamist jõudis lugu Brasiilia iTunesi TOP 3 edetabelisse, edestades selliseid suurnimesid nagu Beyoncé, Taylor Swift ja Selena Gomez. Kerli ainulaadne stiil ja uuenduslik lähenemine muusikale peegeldavad nii tema loodud helides kui ka visuaalides, mille tõttu on ta kiiresti saavutanud rahvusvahelise tähelepanu.

Kerli, kes on tuntud oma eksperimentaalse ja piireületava muusika poolest, on juba varemgi kogunud rahvusvahelist tuntust. Uus projekt "OVERSOUL" tõotab olla tema seni kõige põhjalikum ja mitmekülgsem töö, kus iga uus lugu ja video on omamoodi kunstiteos.

Kerli fännid ja muusikakriitikud jälgivad suure huviga, milliseid lugusid ja videoid veel "OVERSOUL" projekti raames avaldatakse. On ootus, et see projekt toob kaasa värskust ja uuenduslikkust nii muusika kui ka audiovisuaalse kunsti vallas.