Pink Floydi tribuutbändi Brit Floydi P·U·L·S·E 2024 kontsert toimub Tallinnas, Alexela kontserdimajas 22. septembril



Uudise lisaja:
Tõnu - tonu@allstarz.ee 18.12.2023 - 16:07

Maailmakuulus Pink Floydi tribuutbänd Brit Floyd naaseb lavale oma seni kõige ambitsioonikama showga: P·U·L·S·E 2024. Erakordsest lavasõust saab osa ka Eesti publik, sest rohkem kui kolme tunni pikkune kontsert toimub 22. septembril 2024 Tallinnas, Alexela Kontserdimajas.

18:00 Avatakse Kontserdimaja uksed ja kohvikud
19:00 Algab kontsert. Vaheaeg 30 minutit
Hilinejaid saali ei lubata! Vabandame!

Brit Floydi esinemised on midagi enamat kui kontserdid – need on kaasahaaravad elamused, mis tabavad Pink Floydi legendaarse muusika ja live show’de olemust ja vaimu, andes originaalbändi elamust edasi unikaalsel ja erakordsel viisil. Sel korral lubavad nad, et nende show ületab kõik ootused. Etendusega P·U·L·S·E 2024 tehakse sügav kummardus Pink Floydi ajalukku läinud viimasele tuurile, “Division Bell”. See kaks ja pool tundi kestev ekstravagantne etendus sisaldab lummavat laser- ja valgussõud, fantastilist rõngasekraani ja teisi lavaefekte, mis panevad õhku ahmima.

Fännid saavad kuulda klassikalisi lugusid Pink Floydi suurepärasest albumikataloogist, sealhulgas hitte albumitelt "The Dark Side of the Moon", "The Wall", "Wish You Were Here", "Animals", "The Division Bell" ja "Meddle”. Kuulaja võetakse kaasa teekonnale läbi Pink Floydi paremiku, meenutades ansambli uskumatut mõju rokkmuusikale.

Bändi juhib hinnatud kitarrist-vokalist ja muusikaline juht Damian Darlington, kes on esinenud rohkem kui 2500 Pink Floydiga seotud kontserdil. See tähendab, et Darlington suudab edasi anda tõeliselt autentset Pink Floydi energiat. Darlingtoni kõrval on laval paljud teised andekad muusikud nagu Ian Cattell, Edo Scordo ja Kanada superstaarisaate võitja Eva Avila, kes kõik annavad oma panuse, et luua tõeliselt kõrgetasemeline muusikaelamus.

Brit Floydi teekond alates nende loomisest Liverpoolis 2011. aastal on olnud midagi erakordset. Nad on andnud üle 1000 etenduse üle kogu maailma, raputades lummatud publikut sellistes maailmatuntud kohtades nagu Londoni Royal Albert Hall, Red Rocksi amfiteater Denveris, ajalooline Kreeka teater Los Angeleses ja NYC Radio City Music Hall.

Pink Floydi tribuutbändi Brit Floydi P·U·L·S·E 2024 kontsert toimub Tallinnas, Alexela kontserdimajas 22. septembril 2024. Piletite eelmüük Live Nationi klubi liikmetele on juba alanud. Avalik piletimüük algab 19. detsembril kell 11 Piletilevi müügipunktides ja kodulehel.

Event: https://www.facebook.com/events/883304609840909?active_tab=about