Jessie Ware esineb 12. augustil Haapsalu piiskopilinnuses



Uudise lisaja:
Tõnu - tonu@allstarz.ee 19.12.2023 - 12:50

12. augustil astub Haapsalu piiskopilinnuses üles briti muusik Jessie Ware, kes esitleb kontserttuuri raames oma tänavu ilmunud albumit "That! Feels Good!".

Album "That! Feels Good!" läks korda nii publikule kui ka kriitikutele, olles sh nomineeritud ka mainekale Mercury auhinnale. The Guardian andis Ware'i viimasele albumile maksimaalsed 5 tärni ning kirjutas: "see on popmuusika, mis on tehtud inimeste poolt, kes tõesti teavad mida nad teevad". Pitchfork kirjutas, et "Ware on saanud hakkama haruldase saavutusega: žanrit taaselustav album, mis on hoolikalt oma algmaterjalile truu, kuid ei kõla nagu igav ümbertöötlus".

Jessie Ware on andnud kokku välja viis albumit, tema debüütalbum "Devotion" ilmus 2012. aastal. Aastate jooksul on ta teinud koostööd muuhulgas nii Disclosure'i, SBTRKT'i, Kylie Minogue kui ka Samphaga. Haapsalus toimuv kontsert on Ware'i esimene ülesastumine Eestis.

Ware on nomineeritud kuus korda Briti muusikaauhindadele ning kaks korda Mercury auhinnale.

Piletid tulevad müügile 22. detsembril kell 20:00 Piletilevi keskkonnas, kuid nagu 8 Days A Week agentuuri kontsertide puhul juba tavaks saanud - kõikidel superfännidel on võimalik piletid endale soetada juba varem – 19. detsembrist (10:00) kuni 22. detsembri õhtuni (19:59) toimub piletite eelmüük, mille koodi saab hankida endale 8 Days A Week Facebooki lehe (www.8dw.lt) sõnumitesse kirjutades.