Positivus festivali toimub 19.-20. juulil Riias, peaesinejad on Jason Derulo ja Offset



Uudise lisaja:
Tõnu - tonu@allstarz.ee 14.12.2023 - 17:08

Festivali peaesineja Jason Derulo karjäär sai hoo sisse 2009. aastal ning selle aja jooksul on ta müünud üle 250 miljoni singli. Tema lugu "Whatcha Say" on pärjatud viiekordse RIAA (Record Industry Association of America) sertifikaadiga ning 15 Derulo singlit on pälvinud plaatina saatuse.

Hetkel töötab Jason Derulo oma viienda stuudioalbumi kallal, mis on tema esimene täispikk album pärast 2015. aastal ilmunud kauamängivat "Everything Is 4". Uuel albumil kõlavad muu hulgas Adam Levine'iga tehtud lugu "Lifestyle" ja topelt plaatina staatuses singel "Savage Love".

Teine peaesineja Offset sai tuntuks Atlanta räpitriost Migos, kus ta tegutses koos Quavo ja varalahkunud Takeoffiga. 2008. aastast kohalikul tasandil tegutsenud trio lendas muusikamaailma taevasse 2016. aasta suurhitiga "Bad and Boujee" ning sellele järgnenud albumiga "Culture".

Offseti soolokarjäär algas 2017. aastal kui koostöös samuti Atlantast pärit räppariga 21 Savage ning produtsendiga Metro Boomin anti välja ühine album "Without Warning". Sellele järgnesid puhtalt sooloalbumid "FATHER OF 4" (2019) ja "SET IT OFF" (2023). Hip-hop'i maailmas tegutseb ka Offseti elukaaslane ja laste ema Cardi B.

Lisaks Offsetile lisandusid esinejate nimekirja ka Jacob Collier, briti rokkbänd Nothing But Thieves, art-pop helilooja Benjamin Clementine ja indie-rock kollektiivid Will Butler & Sister Squares ning Picture Parlour.

Positivus festival toimub 19. ja 20. juulil Riias.

https://www.positivusfestival.com/en/